Vlammende klompen

Op verzoek gemaakt een paar klompen met vlammen of te wel vlammende klompen. De klompen worden met de handgemaakt door Habermehl Barneveld en daarna ga ik ze airbrushen. Eerst word de kale klomp voorzien van primer daarna 2K lak zwart en dan komen de vlammen erop. Met de airbrush worden er vier verschillende kleuren aangebracht wat een zorgt voor een mooi eindresultaat. Als laatste worden de klompjes afgelakt met 3 a 4 lagen blanke 2K auto lak. Deze lak word keihard en zorgt voor een zeer mooie glans en beschermt de kleuren tegen het uv-licht. 

Op de vlammende klompen kan ook een naam komen te staan, op de hak of aan de zijkant. Uiteraard diverse lettertypes mogelijk. Smaken en keuzes genoeg!

vlammendeklompen-klein

Harrum zal zeker opvallen met deze unieke vlammende klompen en wens hem er veel plezier mee. Deze eye catcher klompen zijn goed voor de voeten en last van zweetvoeten krijg je niet. Meestal word er gevraagd naar draagklompen maar er kunnen ook enkele stuks worden besteld voor aan de muur of voor in de winkel, verjaardag etc.

Wil jij ook opvallende klompen? Vlammende klompen of heb je een ander leuk idee? Neem dan contact met mij op en ik ga graag voor jou aan de slag.