Wij verloten een

Geef ons een "Vind ik leuk" op facebook en maak kans op een vlammende klomp inclusief plantje. Bij 100 facebook likes verloten wij onder de leden drie vlammende klompen inclusief plantje. Dit alles heeft een waarde van € 29,95 per stuk. In de vlammende klomp een kunstplantje en lavendel korrels, door de lavendel korrels gaat de ruimte waar de klomp komt te staan lekker ruiken en het plantje zal altijd mooi blijven want water geven is niet nodig.

Heeft u een bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat de bedrijfsnaam kosteloos op de klomp komt te staan. Wij promoten deze Facebook Like actie o.a. op Twitter en Facebook. 

Naast deze blikvangers maak ik ook Vlammende draagklompen en eventueel met bedrijfsnaam. Waar u ook komt u zult altijd opvallen met deze glimmende klompen en ze zullen het goed doen op diverse beurzen etc. De draagklompen worden altijd afgelakt met een blanke 2K lak en sierklompjes met een 1K lak. De draagklompen zullen iets meer glimmen en dit komt door de lak, wilt u een vlammende klomp met meer glans? Geen probleem! Voor een klein bedrag lakken wij de vlammende klomp af met een HS 2K Lak.

Naast deze vlammende kleuren zijn ook andere kleuren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan blauw of alleen zwart met witte vlammen. 

Opvallen? Bestel een paar vlammende klompen of een enkele vlammende klomp

 

 klompen met vlammen kunst klompen