VW naambordjes T1 – T2 – T3

In de loop van de tijd heb ik diverse VW naambordjes gemaakt en naar alle tevredenheid. De VW naambordjes zijn leuk voor de kinderkamer maar natuurlijk ook voor aan het huis. De naambordjes zijn volledig afgelakt en de kleuren bijven daardoor jarenlang mooi en daarnaast kan het tegen alle weersinvloeden. Je kan er dus vanuit gaan dat het bordje dus echt jaren mooi blijft. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten! Bij een bouwmarkt ben je voor een naambordje makkelijk 40 euro kwijt en dan heeft u nog niets bijzonders en voor dat bedrag heeft u bij mij wel een bijzonder VW naambordje of een anders soort naambordje. Kwa ontwerp denk ik ook graag met u mee en ik maak ook graag een digitaal voorbeeld en dit kosteloos!

Hieronder de onderstaande bordjes en zoals je kan zien zit er best wat verschil in de stijlen en sinds een tijdje kan ik met behulp van mijn plotter heel veel verschillende lettertypes snijden wat ik daarvoor met de hand deed. De plotter kan mooier snijden dan dat ik met de hand kan en dat betekent meer keuze. Ook de details kunnen nu nog nauwkeuriger en strakker. Als je dit niet wilt dan kan dat natuurlijk ook

VW_T1-naambordje VW-T1-ROOD-naambordje naambordje vw-t3 camper

 

De twee oranje en blauwe VW-T1 bordje zijn nog niet afgelakt en glimmen daarom ook nog niet.

VW-bus-oranje VW-T1-BLAUWVW-T3 naambordje naambordje volkswagen T3

 

Wil je ook een van mijn VW naambordjes? Neem dan contact met mij op en dan zal ik mijn best doen om jou wens te realiseren.