Uniek babybadje

Dit babybadje is exclusief en behoort tot mijn 1 van de eerste airbrush projecten. Ik vond het toen (2008) erg spannend omdat ik toen nog weinig ervaring had.

De opdrachtgever wilde een uniek badje in het blauw en met een tekst en de afbeeldingen mocht ik zelf bedenken. Het moest simpel blijven.
Het badje was een cadeau voor een toen nog ongeboren baby en het was nog niet bekend of het een jongen of een meisje werd.
Ik ben aan de slag gegaan met afplakken want de binnenkant moest wel wit blijven. Toen kwam de primer en na de primer te hebben gespoten heb ik alles weer licht geschuurd zodat ik de basecoat kon spuiten. De basiskleur is babyblauw van een bekend autolak-merk. Na de basecoat ben ik begonnen met het mannetjes konijn en toen die klaar was heb ik aan de rechterkant een vrouwtjes konijn aangebracht met de airbrush. Daarna kwam de tekst en deze heb ik gespoten met de kleur Íridescent Brite Blue' van het merk Createx Auto-Air Colors. Met een stift heb ik de lijntjes om de letters aangebracht. Om de boel op te fleuren heb ik wat sterrentjes aangebracht en niet te veel want de klant wilde het niet te vol hebben. Spanje was de eindbestemming van dit unieke babybadje met airbrush en ben er dan ook apetrots op dat ik dit badje mocht airbrushen.