Thinkerbel muurschildering

Mijn zus wilde graag een mooie Thinkerbel muurschildering op de kamer van haar dochter en dit heb ik met alle plezier voor haar gedaan. Het was een lastige klus omdat het geen rechte muur was en ook niet de perfecte ondergrond maar mijn zus is erg tevreden met het eindresultaat. De afbeelding is met een airbrush opgezet en ik heb gebruik gemaakt van Createx Auto Air. Mijn nichtje zal met alle plezier naar deze Thinkerbel kijken als ze in haar bedje ligt.

De ondergrond heb ik eerst lichtjes opgeruwd en ben toen begonnen met het opzetten van de lijnen. Daarna ben ik begonnen met het inkleuren van de Thinkerbel muurschildering. Naast Thinkerbel wilde ze ook graag twee vlinders en ik wilde er nog wat meer airbrushen maar door tijdgebrek zijn het er toch twee geworden. Op de foto zijn de handen en vingers niet zo goed te zien en in real life is het toch mooier dan op de foto.

thinkerbel-muurtekening

In de klus heb ik zo 10 uur werk zitten en dat is met het opzetten van de lijnen erbij. Het koste ook wat meer tijd omdat het gaat om een schuin dak.

thinkerbel-muurschildering

 

Te zijner tijd zal ik de slaapkamer nog opvullen met meer vlinders en andere afbeeldingen die bij Thinkerbel past. Tot die tijd blijft het bij deze Thinkerbel muurschildering met twee vlinders