Special paint colors Italiƫ

Ben je op zoek naar special paint en wil je niet de hoofdprijs betalen? Er zijn tal van websites waar special paint wordt aangeboden alleen vragen nederlandse bedrijven erg veel geld voor een beetje verf. Jaren gelden heb ik goed gebruik gemaakt van de zoekmachines en hebben een aantal onmisbare special paint links gevonden.

De eerste special paint link die ik met jullie deel is van een webshop in Italië. De webshop is voor mij nieuw en de vertaling die de webshop bied is niet zoals het zou moeten zijn en dat maakt het niet makkelijker voor de nederlandse bezoeker. 

De weblinks die ik met jullie zal delen bevinden zich niet in Nederland en zijn een stuk voordeliger, helaas niet meer zo voordelig als 3 jaar geleden want toen betaalde je € 60,- voor een liter special paint en die prijzen zijn helaas gestegen. Al eerder schreef ik een artikel over de aanschaf van blanke auto lak en tot nu toe ben ik nog steeds tevreden over de 2K HS Euro Cryl die tevens hogere glansgraad heeft dan andere blanke lakken die ik heb gebruikt. Helaas heeft nonpaints.com wel zijn prijzen verhoogd maar dan als nog is het een mooie prijs kwaliteit verhouding want bij de Italiaanse webshop KOLORS.it betaal je voor 1 liter blanke lak € 50,- en dan is nonpaints toch een heel stuk voordeliger!

Hoe voordelig is de Special paint bij KOLORS.it

candy hot roodAls voorbeeld neem ik de zeer populaire candy lak, in de webshop "CANDY HOT ROOD"  geconcentreerd 50ml voor € 45,- en dat vind ik niet heel erg voordelig maar wat wel bijzonder is dat de candy te mengen is met lak op thinner basis of waterbasis. Voordelig is het niet en dit geldt eigenlijk voor bijna alle producten die de webshop aanbied. De webshop biedt wel veel producten aan maar zelf zou ik hier niet zo snel mijn special paint bestellen en dit omdat er betere en voordeligere webshops zijn. 

special-flipflop-paintAls tweede voorbeeld de special paint flip-flop kleur "IRIDIUM VIOLA FANTASY" te bestellen vanaf 100ml en de prijs voor 1 liter is € 240,- en dit geldt voor de lak op waterbasis of thinnerbasis. Wel vreemd want thinner gedragen is meestal voordeliger dan lak op waterbasis. Veel aanbod maar de prijzen vind zijn wel wat aan de hoge kant. 

Welke special paint webshops zijn dan wel voordelig? Hier zal je dan nog heel even op moeten wachten en kan je niet wachten? Stuur mij dan een mailtje naar info@ stephan-design.nl of stuur een berichtje via het contact formulier en dan zal ik de special paint weblinks met je delen.