Scary airbrush helm a la Stephan

Deze Arai helm heb ik een tijd geleden 2dehands gekocht omdat ik het erg leuk vind om helmen te spuiten. Mijn oudere airbrush helm is al weer voorzien van krasjes en kleine beschadegingen dus ik was wel toe aan iets nieuws. Als eerste heb ik met mijn airbrush een scary face op de helm gespoten waarna ik verder ben gegaan met de doodskoppies. Als laatste vond ik een oogbal wel een leuk idee en hij is niet helemaal naar mijn wens maar heb er weer van geleerd en daar was het mij om te doen. De 2 kogelgaten aan de zijkant komen op de foto niet zo mooi over (vind ik zelf). Nadat ik klaar was met een afbeelding heb ik deze beschermd met een 1k acryl lak omdat er ook periodes zijn geweest dat ik weken niets aan de helm heb kunnen doen omdat andere opdrachtjes voor gingen voor eigen werk en soms komt het wel is voor dat je overspray hebt op een stukje wat je al gespoten hebt en als de scary helm dan is afgelakt is het een kwestie van licht opschuren en weg is de overspray. 

Foto's maken van deze net afgelakt scary airbrush helm was behoorlijk lastig vanwege de glans. Ook komen de kleuren en afbeeldingen lang niet zo mooi over als wanneer je de airbrush helm in het echt ziet. De foto's zijn binnen gemaakt want buiten is het momenteel te koud, tenminste dat vind ik wel!

freaky helm face airbrush helm kogelgat helm dooskopjes doodskop vleugels freaky hand  eyeball oogbal

Een hoop mensen vinden mijn werk erg leuk en mooi maar als ik kijk naar meester Jean-Pierre Nijs dan voel ik mij erg klein en zou dan ook graag een cursus bij hem willen volgen en staat dan ook op mijn verlanglijstje. Zoals JP Nijs de helms spuit heb ik veel respect voor en niet alleen voor zijn airbrush helm maar voor al zijn airbrush werk maar daar rekent hij natuurlijk een aardig tarief voor en ik vraag maar een klein bedrag voor toch iets unieks en leuk.

Neem gerust contact met mij op als je iets leuks wilt op een helm of wat dan ook.