Puk van de Petteflet

Dit vond ik een leuke om te airbushen een naambordje van 'Puk van de Petteflet'.

Eerst heb ik de afbeelding op een stuk MDF overgetekend waarna ik ben gaan zagen. Na het zagen schuur en vijl ik waar nodig is waarna ik de primer spuit en dit zijn twee lagen. Dit laat ik een paar uur rusten en dan schuur ik het licht op met P600. Met de airbush ben ik begonnen aan de auto met rood daarna het blauwe gedeelte en toen de wielen met grijs en groen. Toen was Puk aan de beurt, ik heb me best gedaan om Puk zo echt mogelijk te houden en het haar vond ik dan ook wel lastig maar erg leuk om te doen. De hijskraan en de naam heb ik als laatste gespoten. De verf die ik heb gebruikt zijn van de merken Createx Auto-Air en Schmincke. Afgelakt met een 1K lak en de randjes met een 'one shot paint' zwart.

Van dit Puk van de Petteflet naambordje heb ik helaas geen 'Airbrush Stap voor Stap'.