Pinkpop Bolderkar 2012

Op verzoek heb ik een Pinkpop Bolderkar 2012 gespoten in de kleuren van Pinkpop ook het logo gebruikt voor de kops-kanten van de bolderkar.

Misschien hebben sommige de kar wel gezien bij Pinkpop zelf want het bleek een ware eyecatcher te zijn en vooral erg handig voor de spullen die vervoerd moesten worden.

De bolderkar is van grenen en is goed opgeschuurt waarna de kar zwart is gespoten. Nadat de lak droog was ben ik begonnen met de popjes op de kleine plankjes, eerst de delen die kleur krijgen wit gespoten. Toen huidskleur aangebracht waarna de roze delen en uiteindelijk de details in de kleding. Met de grote delen ben ik op dezelfde manier te werk gegaan. Wat ik in een kleur wilde hebben heb ik wit gespoten en daarna in kleur. Na de letters heb ik alles beveiligd met een simpele blanke lak en dit een dag laten drogen en opgeschuurd. Als laatste heb ik de gezichtjes in het rondje gespoten wat op het moment nog niet te zien is op de foto want ik was even vergeten om foto's te maken toen de Pinkpop Bolderkard af was.

De eigenaresse gaat me nog wat foto's sturen dus op een later moment is komen hier nog foto's van de complete Pinkpop Bolderkar