Naambordje Volkswagen T3 camper

Dit is een ander model dan de Volkswagen naambodje die ik reeds eerder heb gemaakt. Dit bordje is een stukje kleiner en voorzien van 2 kleine gaatjes omdat de opdrachtgever het bordje graag op de voordeur wilde bevestigen. Zelf vind ik dit wel zonde maar de klant is koning dus vandaar de gaatjes. Normaal gesproken lever ik de naambordjes met een schilderij-haakje of met Tessa powerstrips. De achterzijde van het bordje is afgelakt met "one shot paint" en ook de gaatjes zijn voorzien van een laagje verf want het bordje moet wel jaren mooi blijven en waterbestendig zijn. Ook de randjes zijn goed afgelakt en daardoor springt het volkswagen naambordje er nog meer uit. Op de kwaliteit en de kleuren geef ik 1 jaar garantie!

Dit Volkswagen naambordje heeft de kleur donker/ bordeaux rood en heeft een laag dak. De namen zijn met de hand uitgesneden en dat was wel even wat monnikenwerk en een leuke uitdaging. De letters zijn zilver gespoten en springen er mooi uit. De opdrachtgever was erg tevreden en voor wie zij het vw-t3 naambordje had besteld was er ook erg blij mee en daar doe ik het uiteindelijk voor! 

Als materiaal is 4mm mdf gebruikt en de airbrush verf merken die ik gebruikt heb zijn van Auto Air en Schmincke, .

naambordje vw-t3 camper

 

Wil jij ook een uniek naambordje of een mooi Volkswagen naambordje? Stuur mij dan een bericht en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.