Naambordje Africa Twin

Dit naambordje Africa Twin is op verzoek gemaakt voor een liefhebber van een Africa Twin. Ook weer van mdf gemaakt en volledig afgelakt zodat Paul er lang van kan genieten. Als voorbeeld was het een zwart wit afbeelding en de klant wilde graag wat kleur erin en heb als voorbeeld de motor van Paul genomen. Zo lijkt het naambordje Africa Twin precies op de motor van Paul. Aan de achterkant is een schilderij-haakje gemonteerd zodat er geen gaatjes nodig zijn om het bordje op te hangen. Soms wordt er ook gekozen voor gaatjes omdat men bang is voor diefstal. Uiteraard bepaalt de opdrachtgever hoe en wat.

Soms krijg ik de vraag “blijft zo bordje lang mooi?” en mijn antwoord is ja. Jarenlang blijven mijn bordjes mooi omdat ze afgelakt worden met een speciale lak net als auto’s. Het is wel zo dat als het naambordje continu in de zon hangt na vele jaren de kleuren iets kunnen verkleuren/ vervagen zoals ook bij auto’s gebeurt maar tot op heden heb ik daar zelf nooit iets van gemerkt of over gehoord. Zoiets treed pas in werking na meer dan 10 jaar.

Paul is zo wie zo ontzettend blij met zijn naambordje van zijn Africa Twin.

africa-twin-naambordje

 

achterkant-naambordje Ben jij ook op zoek naar een uniek kwalitatief naambordje? Stuur dan een bericht en dan ga ik graag voor je aan de slag.