Motor met luipaardprint

Deze Transalp motor komt uit 1989 en was wit met stickers. Gelukkig had de motor beschadigingen op de tank en kapjes. Zo was ik nog gemotioveerder om ermee aan de slag te gaan. Eerst wilde ik dooskoppen erop airbrushen maar omdat dit niet in de stijl van de motor paste heb ik gekozen voor een luipaardprint. Deze airbush is gedaan met Auto Air colors en afgelakt met een 2K HS autolak.

Zelf ben ik erg tevreden met het resultaat en zal deze motor niet verkopen aangezien de luipaardprint motor ook ontzettend prettig rijdt.

 

leopard-motorcycle

 

luipaardprint-transalp

Met deze spuitbeurt heb ik geen stap voor stap gemaakt maar wel een aantal foto´s gemaakt.

 

moto PhotoGrid_1396784844552 transalp-2014-1

 

 

Deze airbrushopdracht vond ik er leuk om te doen al was het erg lastig wat betreft ruimte etc