Proefpakket: Blanke 2K Lak HS voor de kleine gebruiker

Wil jezelf aan de slag met blanke auto lak? Dan kan je natuurlijk een 2K spuitbus kopen het nadeel van een spuitbus met een 2K lak is dat de lak maar beperkt houdbaar is en de spuitspray/ nevel is lang niet zo mooi als bij een spuitpistool van een bekend merk. Voor kleine delen is de spuitpistool van Sata de "mini jet 4" een echte aanrader. koop een mini-jet of spuitpistool met een 1.4 nozzel en let er wel op dat je compressor je kan voorzien van voldoende lucht voor de verfspuit, heb je nog geen compressor? lees dan mijn compressor tips hier. Ik heb gekozen voor de "Sata hvlp mini-jet 4" omdat deze minder lucht verbruikt dan een grote verfspuit en mijn blanke auto lak bestel ik bij "Nonpaints" deze bieden een proefpakket aan van totaal 3 liter Blanke auto lak 2K High Solid voor nog geen 7 tientjes.

Het proefpakket van Euro-Cryl bestaat uit

  • 2 x 1 liter Euro-Cryl HS Clear Coat blanke auto lak
  • 1 x 1 liter Activator Verharder standaard
  • eenTechnische informatieblad

Het proefpakket is erg voordelig zeker als de prijs vergelijkt bij je lokale autospuiter. Euro-Cryl is geen bekend merk maar de auto lak spuit erg fijn en is erg mooi van glans en de lak is keihard, hittebestendig tot zo 330 graden.

Vaak betaal je al snel zo € 20,- voor 1 spuitbus met 400ml, en zelf spuiten met een verfspuit is dus veel voordeliger. De prijs van het proefpakket was een paar jaar geleden iets goedkoper maar als nog is de prijs erg aantrekkelijk. Ik heb inmiddels al 2 proefpakketten weg gespoten en ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de Blanke lak. De eerste keer dat ik een scooterkap in de blanke lak had spoot ging niet helemaal gesmeerd en heb de top-laag weer moeten schuren en dat viel niet mee.  Na het uitharden is de lak echt keihard en is niet te vergelijken met een standaard scooter fabrieks lak.

Zodra je het proefpakket binnen hebt wil je natuurlijk aan de slag met de auto lak:) maar lees dan wel nog even mijn Blanke lak spuit tips