Doodskop helm

Deze dooskophelm is een tijd geleden met de airbrush bewerkt. Over het eindresultaat ben ik niet helemaal tevreden maar toch laat ik de helm zo. Na iedere keer airbrushen leer ik telkens weer bij en het oude werk laat mij dan ook zien hoe ik mij ontwikkel op airbrush gebied.

Deze doodskophelm is 2ehands in de kleur licht zilver gekocht en de binnenkant is de helm in nieuw staat en de buitenkant nu ook. Er zaten geen deukjes of iets in die trant in de helm dus ga ik er vanuit dat die nooit is gevallen. eerst heb ik de helm goed gereinigd en daarna licht geschuurd. Daarna is de doodskophelm zwart gespoten en ben ik aan de gang gegaan met zilver en sepia en zwart. Als laatste zijn de doodskoppen erop gespoten. 

 

met dooskoppenhelm met doodskoppen doodskoppen helm  skull helm

 

De doodskophelm met is uiteraard afgelakt met een keiharde autolak en de airbrush verf merken die zijn gebruikt zijn Auto-Air en Schmincke. Voor op de motor, scooter of op de kartbaan, 1 ding is zeker je valt op. Er is er uiteraard maar 1 doodskop helm die zo is bewerkt met de airbrush.