Graffiti muurtekening door AirbrushArt4U

Deze graffiti muurtekening is gemaakt door Caspar en er zit zo vier uur werk in. Soms krijg ik wel is een aanvraag die mij te moeilijk of te groot is en die speel ik graag door naar Caspar van AirbrushArt4u. Caspar is een echte graffiti kunstenaar en is ook erg handig met de airbrush. Laats heeft Caspar deze graffiti muurschildering gemaakt en is mooi gelukt en heeft er zelfs een prijs mee gewonnen. Ook kijk ik er naar uit om grote opdrachten samen te doen want samen kom je verder en zeer leerzaam. Caspar is al 12 jaar bezig met het vak/ hobby en kan nog veel van hem leren en doe dat dan ook graag.

 

graffiti-caspar

Helaas schrikken mensen nog wel is van de prijzen maar in een muurschildering gaat vaak een hoop tijd zitten en dan nog de verf en verf is tegenwoordig een duur goedje zeker als je een afbeelding hebt met veel kleuren. Wil jij ook iets moois voor een leuke prijs neem dan contact met mij op en dan neem ik snel contact met je op om te kijken wat ik of wij voor jou kunnen betekenen.

Op de website van Caspar zijn mooie werkzaamheden te zien en ook op youtube is zijn werk te vinden zoals bv dit filmpje waarmee hij zelfs de eerste prijs heeft gewonnen en wel verdiend vind ik. Naast Caspar ken ik nog meer top airbrushers maar caspar is een leuke vent en betrouwbaar en komt zijn woord na.

Graffiti Jam Superheroes and Villains httpvh://www.youtube.com/watch?v=MDrsAyr5Dpo

Klik hier om contact met mij op te nemen voor een muurtekening of wat dan ook en vul het formulier in en wil je een bijlage mailen dan stuur ik je een mailtje terug zodat je die als nog kan sturen.