Monster skateboard, fluoriserende verf

Aangezien ik nog wat fluoriserende verf had staan en Martijn zijn lievelingskleur groen is kwam dat mooi uit met het logo van Monster Energy drink. Eerst een grof voorbeeld gemaakt in photoshop en daarna aan de slag gegaan met het skateboard. Eerst heb ik het board goed geschuurd zodat het een kale plank werd. Daarna heb ik het skateboard voorzien van primer en zwart gespoten nadat de lak was uitgehard lichtjes opgeruwd en aan de slag gegaan met de airbrush en de fluoriserende verf. De gele fluoriserende verf ging er als eerste op en met drie laagjes had ik het gewenste resultaat al bereikt. De gele kleur is een beetje lastig te zien op de foto maar er is een goede kleurverdeling tussen de kleuren groen en geel. Na het geel ben ik aan de slag gegaan met de groene fluoriserende verf.

Als laatste is het skateboard afgelakt met een blanke 2K HS auto lak van de firma Nonpaints. Deze lak spuit lekker weg en is keihard en zeer mooi van glans. fluoriserende verf

Martijn was zeer gecharmeerd van zijn skateboard en heeft m boven ze bed opgehangen want hij vond m te mooi om erop te skaten en de fluoriserende verf vond die machtig mooi. Al met al een geslaagde missie.