Betty Boop Yin Yang naambordje

Op verzoek een Betty Boop naambordje gemaakt. Deze Betty Boop Yin Yang is uniek en paste helemaal bij de opdrachtgever. Ook dit naambordje is volledig afgelakt en zal jaren mooi blijven. Het voorbeeld wat mij werd toegestuurd was te klein aan pixels om daar een voorbeeld van te maken en heb vier uur geïnvesteerd in een mooi  Betty Boop voorbeeld met een hoge resolutie. Betty Boop is natuurlijk een karakter wat altijd zal blijven bestaan en zal nooit ouderwets worden. Ik moet zeggen dat het ee lastig klusje was en ontzettend leuk om te maken. De klant was ontzettend tevreden en daar is het mij om te doen. Uiteraard doe ik dit niet voor niks maar als je beseft hoeveel uren er in zitten dan is zo naambordje meer dan die paar tientjes waard. Daarnaast is het ook nog is een stukje kwaliteit want ik vind het erg belangrijk dat het bordje er nog net zo mooi uitziet als wanneer die bijvoorbeeld 5 jaar oud is.

betty_boop_ying_yang

Wil je ook zo mooi Yin Yang naambordje of een eigen design? Neem dan contact met mij op en dan ga ik mijn uiterste best voor je doen om je wens te realiseren.