Naambordjes

Naambordjes Mogelijkheden
Voor een naambordje is bijna elke afbeelding/ foto mogelijk en mocht u zelf geen voorbeeld hebben dan ga ik graag voor u op zoek en soms maak ik van meerde afbeeldingen 1 zodat het een origineel bordje wordt. Het voorbeeld wordt u per email toegestuurd en als u akkoord gaat met het voorbeeld ga ik ermee aan de slag.


Reeds gemaakt


EikenblaadjesHet proces
Een airbrush naambordje wordt gezaagd uit mdf en daarna word het bordje in de primer gespoten.
Zodra deze droog is schuur ik de primer lichtjes op zodat ik met mijn airbrush en attributen de afbeelding kan gaan maken.
Wanneer de afbeelding klaar is zal deze worden afgelakt met een aantal lagen blanke lak. Na het uitharden van de blanke lak worden de randjes en achterkant gelakt met “one shot paint”.
Deze lak is mooi glanzend van kleur en het beschermd de naambordjes tegen verschillende weersinvloeden zodat het bordje jarenlang mooi blijft.
Het naambordje kan op verschillende manieren worden opgehangen/ geleverd:

  1. Schilderij-haakje (zie foto)
  2. Tessa Powerstrips
  3. Met gaatjes zodat u het tegen een muur kan schroeven (zie voorbeeld)

wv-t3 naambordje achterkant-naambordje-familie

De levertijd bedraagt ongeveer 4 weken.

 

Naambordjes (Richt) Prijzen
Onderstaande prijzen zijn richt prijzen voor aparte naambordjes, uiteindelijke prijs is afhankelijk van het gewenste design en afbeelding.
Glitterletters en sierletters zijn ook mogelijk net als huisnummers en bordjes voor paarden, kinderkamers, voordeur etc


klein    = A4 formaat vanaf: € 39,95
Middel = A3 formaat vanaf: € 59,95
Groot   = A2 formaat vanaf: € 79,95

 

 

Prijzen van reclameborden is onder andere afhankelijk van het gewenste materiaal. Dit kan MDF zijn maar ook bv multiplex, deze is sterker en lichter dan MDF en kent vrijwel geen kruip.
Vanwege de ruimte kan ik geen (stofvrije) borden maken die groter zijn dan ± 220 x 100cm.
Deze aparte naambordjes worden gemaakt van MDF en afgelakt met een 1K lak. Reclame borden worden standaard afgelakt met een 2K lak.

Omschrijf uw wens bij het aanvragen van een bord  zo duidelijk mogelijk zodat ik een goeie schatting kan maken van de prijs.

Aparte naambordjes zijn erg in trek en identificeert en geeft een persoon/  personen een naam en een beeld van de smaak van de persoon of personen. Standaard naambordjes zijn vaak rechthoekig, ovaal of vierkant  en worden meestal gebruikt voor aan de voordeur of wordt opgehangen naast de deur. Deze bordjes zijn vaak gemaakt van hout, plastic of metaal.
Naambordje s zijn ook populair om persoonlijke redenen. Deuren van kinderkamers worden vaak versierd met naambordjes en deze zijn vaak gemaakt van hout en niet van plastic of metaal.

Bij Stephan Design kunt u terecht voor voordelige aparte en originele naambordjes en ook huisnummers van hout voor aan de voordeur of aan huis of kinderkamer en in aparte vormen en kleuren  bijvoorbeeld in de vorm van een: paard, teddybeer, hond, baby, vogel, kindernamen, auto, motor, paard, sierletters en meer. Bordjes voor de kinderkamer zijn vaak vrolijker van kleur dan naambordjes voor op kantoor en een naambordje van Stephan Design is makkelijk te bevestigen door middel van Tessa Powerstrips of met een schilderijhaakje en de bordjes gaan jarenlang mee en blijven mooi van kleur.

De eigentijdse naambordjes van Stephan Design zijn goedkoop, degelijk en volledig met de hand gemaakt waardoor je huis of kinderkamer een nog leukere uitstraling krijgt.

.