Hoe het begon

Mijn airbrush hobby is begonnen in 2008. Ik speelde graag spelletjes op mijn X-box en na een avond lang gamen zette ik mijn gameconsole uit en dacht bij me eigen wat heb ik er nu bereikt? Het gamen was leuk maar ik nam het besluit om mijn xbox set te verkopen en van dat geld kocht ik in 2008 mijn eerste Iwata Airbrush met een fluister stille compressor en wat Auto Air verf. Achteraf gezien een goede keuze want het maken van afbeeldingen op diverse ondergronden vind ik erg leuk. Met mijn brush sprong ik toen direkt in het diepe en spoot op alles wat los stond en heb daardoor veel geleerd over ondergronden en kleuren. De lat probeer ik elke weer iets hoger te leggen zodat ik blijf groeien in het ontwikkelen van mijn eigen stijl en met het om gaan van de Airbrush. Omdat ik nog een amateur ben bereken ik leuke prijzen en dus al snel betaalbaar voor iedereen. Een tevreden klant is voor mij belangrijker dan eurootjes!

Pietje precies ben ik en dat is niet altijd even makkelijk want mijn ervaring heeft mij geleerd dat als ik er niet helemaal tevreden over was dat de klant dat wel was. Ondertussen heb ik al aardig wat objecten voor mensen gespoten en daar ben ik dan ook erg trots op. Naast het airbrushen vind ik het ook erg leuk om met hout te werken. Ons hondenhok heb ik dan ook met plezier gemaakt, deze kunt u terug vinden in mijn portfolio.

Als klein jongen ging ik graag naar Zündapp/ oldtimer meetings toe en op de oldtimers zag ik vaak mooie afbeeldingen. Vaak waren het simpele afbeeldingen zoals Elvis of een zonsondergang of iets in die richting. Men vertelde mij dat ze dat deden met een airbrush, op dat moment kon ik me er weinig bij voorstellen maar mijn interesses waren opgewekt. Toen nog niet genoeg interesse om daarmee te beginnen want knutselen met bromfietsen en scooters hadden mijn voorkeur. En ook de vrouwen liet ik niet links liggen. Toch bleef de Airbrush kunst door me hoofd spoken en jaren later met behulp van internet vond ik meer informatie en zo heb ik mijn eerste Airbrush-spuit aangeschaft bij Harolds Rotterdam en inmiddels is mijn Airbrush hobby behoorlijk gegroeid.

.